Friday, August 27, 2010

Banyak Program "Online Biz"

Salam,

Setiap hari email saya penuh dengan email spam. Kekadang tu lebih daripada satu email diterima. Semuanya nak promote kononnya boleh dapat duit cara senang. Paling rendah yuran kemasukan adalah adalah Rm10. Seringgit pun ada. Lepas tu depa claim boleh masuk duit melimpah-limpah pulak tu. Apa depa ingat ni ayaq ka boleh melimpah. Tapi kebanyakan yang join pun orang kita juga.

Yang saya perhatikan sekarang ni,bersepah-sepah program yang macam ni. Hampir sama saja program dia. Kebanyakannya claim ada produk. Tapi, takdelah pulak dia promote pasal produk tu. Yang lebihnya promote nak dapat duit senang.

Harap-harap kawan-kawan semua jangan la dok terpengaruh dengan email-email yang sebegini. abaikan aje.

Cuba baca contoh email yang saya sertakan ni


2 comments:

Iza said...

Salam...

Kunjungan ptg. Selamat berbuka....saya follow.url anda telah dilistkan dalam list tamu teratak. Boleh check skrg. Moga2 tercapai hasrat untk bertukar-tukar link. Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang. Jemput datang lagi. InsyaAllah, akan sentiasa di up date.

Sharinginfoz said...

macam2 program ada kan

Advertisment

Site Info

Blogged.myKedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia BacklinksFree Backlinks Malaysia Free Backlink ServicesMalaysian Free Auto Backlink Exchange Ping your blog, website, or RSS feed for FreeBloggers - Meet Millions of BloggersMy Ping in TotalPing.com Personal directory Personal Blogs Personalmonitorbacklinks.com - SEO tool to Monitor Backlinks

Followers

Google+ Followers