Tuesday, June 14, 2005

Part Time Income

Saya sedang mencari-cari lagi pendapatan secara part time yang boleh dilakukan melalui internet. Sehinggalah saya berjumpa dengan satu syarikat jualan langsung. Setelah saya menkaji dengan lebih mendalam, saya mendapat tahu bahawa member sekolah saya rupanya dah lama join syarikat ini dan telah mencapai pendapatan yang agak baik(mengikut pendapat saya). Jadi, saya pun join la. Tetapi memandangkan saya tak berpa pandai sangat nak buat sale, akhirnya tak kemana jua.

saya masih mencari lagi...
Read more ...

Friday, June 10, 2005

Orang Paling Berbahagia

Dari Abu Hirairah ra, katanya ada orang bertanya kepada Rasulullahsaw, "Siapakah orang yang paling berbahagia dengan syafaatmu di hari kiamat?"Jawab Rasulullah saw, "Saya kira, hai Abu Hurairah belum ada orang bertanya perkara ini kepadaku sebelum ini. Mungkin barangkali kerana saya lihat engkau sangat rakus dalam mendapatkan hadith. Orang yang paling beruntung mendapat pertolonganku hari kiamat, ialah orang yangmengucapkan La ilaaha ilallah, benar-benar ikhlas dari hati dan seluruh jiwanya."

Sahih Bukhari I, Kitab Ilmu.
Read more ...

Selamat Datang!

Pada hari ini saya telah berjaya menulis di blogspot untuk pertama kali. Sebagai seorang yang baru sahaja mengenali bidang ini, masih banyak lagi kekurangan dalam diri saya. Oleh itu, jika ada salah dan silap haraplah dapat dimaafkan. Segala tunjuk ajar amatlah diperlukan.
Read more ...

Advertisment

Site Info

Blogged.myKedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Malaysia BacklinksFree Backlinks Malaysia Free Backlink ServicesMalaysian Free Auto Backlink Exchange Ping your blog, website, or RSS feed for FreeBloggers - Meet Millions of BloggersMy Ping in TotalPing.com Personal directory Personal Blogs Personalmonitorbacklinks.com - SEO tool to Monitor Backlinks

Followers

Google+ Followers